Digital Marketing

PPC Management

PPC (плати за клик) реклама е най-достъпната форма на реклама. Можете да настройте точният бюджет и плащате, само когато посетителят кликне върху рекламата Ви. Затова платена реклама може да включва ремаркетинг опции и мобилни реклами. Като водеща агенция за управление на PPC, Yapware предлага:

    • Възможността да се работи с най-добрите PPC специалисти в бранша
    • Специален профилен мениджър, който предоставя услуги, съобразени с вашите нужди
    • Възможност да максимизирате PPC присъствието си с ценообразуване отговарящо на вашия бюджет

Yapware предлага два различни пакетa за управление на PPC реклама.

Ценообразуването се основава спрямо бюджета на кампаниите. В нашите пакети за PPC реклама покриват почти всяка нужда, която може да имате. Нашата цена за управление на PPC също варира, в зависимост от допълнителни услуги, включени във всеки пакет, като дизайн на лендинг страници, изпълнение, отчитане на анализ, реализация на уебсайта.

За подробно обяснение, относно ценообразуването от един от най-добрите PPC агенции в бранша, моля, вижте диаграмите по-долу, разходите за управление на PPC и друга важна информация.

Social Media

Социални медии Услуги Facebook, Twitter, YouTube, LinkedIn и много други сайтове за социални медии са важни инструменти за живота на милиарди хора. Как може да използвате тази голяма и нарастваща аудитория за своя реклама, насочена към правилните хора?

Можете да използвате социалните медии, за да постигнете маркетинговите си цели. Нека да изградим вашите чисто нови харесвания, последователи, ангажираност и трафик, към вашия сайт, дори клиенти и продажби. Социалните медийни сайтове предлагат изключителни възможности за реклама, които са насочени по демографски данни, интереси, поведение и дори взаимоотношения. Япуеър ще работи с екипа си, за да се идентифицират най-добрите пазарни сегменти за рекламирането Ви. Ще работим заедно, за да създадем маркетинг кампания, която да гарантира, че вашите рекламна кампания в социалните медии постига целите си, ангажимента и растеж от харесвания и последователи.

След като ние започваме да следим, специален ръководител на кампанията ще отговаря за оптимизиране на стратегията - ежедневно, включително: Изборът на най-добрите социални медиини свойства, Актуализиране на рекламната кампания и цели. Оптимизиране на насочването на социалните медии по демографски признак, Мониторинг на дневния си бюджет за реклама, Отчитане на резултатите от кампанията см Реклама, Непрекъснат анализ и управление на кампанията, ще видим какви новини и оферти за работа и да направи конкретни препоръки за това как кампанията може да бъде допълнително оптимизирана. В резултат на тази програма ще бъде ефикасна и ефективна социална медия рекламна кампания.