Уеб дизайн

Присъствието в интернет в днешни дни е изключително важен и неуспорим фактор за успешеното развитие на бизнеса.

Ние от TIK Computers ще създадем за вас висококачествен и конкурентен на пазара уеб сайт, чрез който успешно и сигурно стъпка по стъпка да градим вашето присъствие в интернет.

Нашият екип от уеб разработчици ще създаде за вас функционален и приятелски настроен към потребителя уеб сайт с красив и уникален дизайн. С всеки изминал ден все повече хора ползват интернет през мобилните си телефони. Тенденцията е процентът на онлайн потребителите през мобилни устройства да се увеличава. Трябва да се имат предвид тези статистики. Ето защо нашите уебсайтове са с responsive дизайн и са съвместими с всяко мобилно устройство. Нашата цел е да създадем за вас уеб сайт, който представя вас и вашия бизнес с интуитивна за потребителя навигация, професионален дизайн и оптимизиран код.

Електронен магазин

Онлайн търговията изключително нашумя през последните години. Истината е, че в забързаното ежедневие е много по-удобно да закупиш даден продукт онлайн, отколкото да губиш време на място. Ето защо нашата платформа за онлайн търговия е изключително удобна и функционална. Нашият екип е успял да разработи редица полезни модули улесняващи стъпките от закупуването до получаването на продукта от потребителя. Освен разработката на вашата платформа за онлайн търговия вие ще получите и 24/7 поддръжка от нашият екип.

Платформата се управлява от база данни, която се състои от потребителски профил, категории, подкатегории, детайли на продукта, кошница, статични и динамични страници. Клиентът има на разположение администраторски панел, с който може да управлява и редактира всеки един модул, да добавя и премахва продукти, да създава категории и подкатегории, да следи и обработва поръчки.

След предаване на крайния продукт, Вие ще получите обучение за работа с администраторския панел. Въпреки това ние ще бъдем плътно до вас за да бъдете сигурни, че вашият бизнес се развива правилно и успешно.

Бизнес сайт

За да бъде успешен един бизнес в интернет е важно как ще бъде представен на хората. Важно е съдържанието на сайта да бъде добре структурирано и представено с интерактивни елементи хващащи вниманието на потребителия, като видео, анимации, изображения, анкетни форми за потребителя и други.

Редизайн на сайт

Ако сте загубили позиции и популярност в интернет средата, то най вероятно е заради старата визия на вашия сайт. За да бъде вашия сайт успешно развиващ се и конкурентно способен на пазара, то трябва да поддържате добра визия. Освен, че ще се погрижим този проблем да бъде решен, нашият екип ще бъде винаги до вас за да ви дава ценни съвети и бизнес направления.

Доверете ни се и ще получите вашият уеб сайт с професионален дизайн, оптимизиран код, съвместим с всяко мобилно устройство.